SMAN 6 Tanjung Jabung Barat Gelar Bazar dan Pentas Seni

Betara, SMA Negeri 6 Tanjung Jabung Barat mendukung penuh kreatifitas peserta didik disegala bidang. Tidak hanya di akademik saja, namun juga non-akademik. Bentuk dukungan sekolah dalam mengembangkan non-akademik siswa, diadakan kegiatan kegiatan Bazar dan Pentas Seni Program Kewirausahaan dalam mata pelajaran Prakarya dan Kewira usahaan. Kegiatan tersebut menampilkan hasil karya siswa sekolah, Kamis (09/03).

kegiatan Bazar SMAN 6 Tanjung Jabung Barat, Kamis 09/03/2023

Hasil karya siswa yang di tampilkan berupa bermacam-macam olahan makanan, kreasi dan pentas seni. Siswa yang memiliki skill atau kemampuan bisa menampilkan skillnya.

Kepala Sekolah SMAN 6, Tri Suprih Atmaji mengatakan kegiatan ini merupakan menampilkan hasil karya siswa yang dapat mengarah pada kewirausahaan.” Kegiatan bazar dan pensi  siswa bisa menampilkan hasil karyanya , ini merupakan sesuai dengan program mata pelajaran Prakarya dan Kewirausahaan”

Lebih lanjut lagi , tujuan dari diadakannya pentas seni dan bazar tersebut adalah untuk meningkatkan kreatifitas siswa. “Semoga kedepannya SMA 6 Tanjung Jabung Barat lebih maju dan dapat meraih prestasi yang terbaik dari sekarang yakni di tingkat provinisi maupun nasional nantinya,” ujarnya.

Bazaar semakin seru dengan persembahan musik akustik dari siswa, oleh siswa dan untuk siswa.

Ini merupakan hasil karya yang sudah di laksanakan oleh para siswa kelas X. Dan Penerapan kurikulum merdeka yang dilakukan oleh pihak sekolah diharapkan mampu memberikan ruang bagi siswa untuk berkreativitas sesuai dengan bakat yang dimiliki siswa. Namun, penerapan kurikulum merdeka sekolah ini harus juga diimbangi dengan sarana dan prasarana yang harus dimiliki oleh pihak sekolah dalam menunjang kreativitas siswa. (buljam)

9 Comments

1. Wow, fantastic weblog format! How lengthy have you ever been running a blog for?
    you made blogging glance easy. The total look of your site is
    magnificent, let alone the content! You can see similar here dobry sklep

2. Wow, awesome blog structure! How long have you ever been blogging for?
    you make running a blog glance easy. The whole glance of your web site is magnificent, as
    neatly as the content material! You can see similar here najlepszy sklep

3. Howdy! This is my first comment here so I just wanted to give
    a quick shout out and tell you I truly enjoy reading through your articles.
    Can you recommend any other blogs/websites/forums that cover
    the same topics? Thanks a ton! I saw similar here:
    E-commerce

4. I must thank you for the efforts you’ve put in writing this site.

I am hoping to view the same high-grade content by you in the future as well.

In truth, your creative writing abilities has motivated
    me to get my own, personal blog now 😉 I saw similar here:
    Dobry sklep

5. Wow, amazing weblog format! How lengthy have you
    been blogging for? you make blogging look easy. The full glance of your web site is excellent, let alone the content
    material! You can see similar here najlepszy sklep

6. Hello! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?
    good results. If you know of any please share.
    Cheers! You can read similar article here: Dobry sklep

7. Howdy! Do you know if they make any plugins to assist with
    Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
    If you know of any please share. Appreciate it! You can read similar text here:
    Sklep internetowy

8. Hey there! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m
    trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not
    seeing very good gains. If you know of any please share.

Appreciate it! I saw similar blog here: Backlink Building

9. Wow, wonderful blog format! How long have you been blogging for?

you made running a blog glance easy. The overall look of your website is magnificent,
    as smartly as the content! You can see similar here najlepszy sklep